MIT campus

More
13 years 2 months ago #4195 by TheElf
Replied by TheElf on topic MIT campus
- Azt hiszem, kicsit késni fogunk az ebédr?l. Gyere ülj ide mellém. Azumi, szerintem te is tudod, hogy valóban nagyon tetszel nekem, és szerintem aki nem akarna egy olyan lányt maga mellett, mint te vagy az hülye. És ha udvarlásnak, ha nem udvarlásnak veszed, nem titkolom a véleményem. És örülök is, ha a bók egy kis mosolyt csal az arcodra. De akár filmekb?l, tankönyvb?l, szakembert?l, mágustól, vagy [i:37g6j1xa]bárkit?l[/i:37g6j1xa] tudod meg, hogy tudnál egy lány is szeretni... És bárhányszor mondtam el én is, hogy ebben biztos vagyok benne, hogy akad egy fontosabb kérdés. [i:37g6j1xa]Akarsz-e[/i:37g6j1xa] lányt választani. És bármi is tanít arra, hogy [i:37g6j1xa]tudnál[/i:37g6j1xa] lányt szeretni, most [i:37g6j1xa]az a fontos[/i:37g6j1xa], hogy elérjük az álmaidat. [i:37g6j1xa]Bárki[/i:37g6j1xa] is legyen az álmaidban. Mert ez neked jár, és mert szeretlek, és aki szeret az nem akarja elvenni az álmaidat, hanem meg akarja neked adni. Bármi áron. Csak mondd meg, ki az, és mindent megteszek azért, hogy a választottaddal legyél boldog. Mondtam, nem számít ez mekkora kalamajkába sodor engem. És, ha nem sikerül, de úgy látod tudnál engem szívb?l szeretni, van egy "B" terved, aki a legboldogabb lány lenne a földön, ha ?t választanád.

(Igen, ez lánykérésben is elmehet, szerintem látja is ezt, hogy ebben nincs visszautasítás, de szerintem itt b?ven tudja mérlegelni az álmait, személyiségét a megszerzett tudás mellett is, azzal is, hogy megtanult lányt is szeretni)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 2 months ago #4196 by Nyarlathotep
Replied by Nyarlathotep on topic MIT campus
-"Eredetileg nem akartam ezt megtanulni, mert makacs voltam és szerintem hülye is. Én is ugyanezt tudom neked mondani. Ha valaki egy ilyen társat, mint te nem akar maga mellé az hülye. Most már látom, hogy ha Jeffet választom, akkor mit fogok elveszíteni, és hogy amit nyerek vele az nagyobb veszteség, mint amennyi értéket hozna. Meg valószín?leg valami olyasmi is volt a dologban, hogy csak azért sem fogok olyat választani, akit anyám mond. Mostmár ez nem érdekel. Ha Jeff elszaladt mert el akart szaladni, vagy mert elüldözték ez karma. Én eleget pedáloztam érte, már amennyit a brainlock engedett. ? viszont fele annyit sem és mondtad, hogy a legels? nehézségre elszaladt. Hogy számítsak akkor így rá? De azt is mondtad, hogy csak uralkodna rajtam és még vezet?nek sem jó, nem úgy mint te. Ha átgondolom, ha ahogy mondtad, ésszel választok, akkor nálad nem is lehetne jobbat választani." válaszol. Gyanítod a gyakorlatilag personafix erej? program beszél bel?le, amit hacsak nem írsz vissza, nem fogsz tudni megszüntetni. Ez az Azumi már nem az, aki volt, de viszont ez az Azumi már a tiéd és csak a tiéd. Elérted a célod.

[Itt b?ven tudja mérlegelni azt amit t?led hallott, a programtól frissen teli pozitív élményekkel a lányszerelemmel kapcsolatban, míg Jeffr?l csak a rosszat hallotta és az el?z? választásáról is csak azt, hogy vágy alapján van és nem fog m?ködni.]

Csapat riadó!

More
13 years 2 months ago #4197 by TheElf
Kicsit közelebb is húzom magamhoz

- Tudod egy kicsit mind bolondok vagyunk, mert kicsit mind üldözzük az álmainkat. Ráadásul te könny? helyzetben is vagy, mert [i:3uhk95bg]én mindenképpen itt vagyok neked.[/i:3uhk95bg] És éppen azért vagyunk emberek, mert olykor akár rosszul választva is megtaláljuk a boldogságot. [i:3uhk95bg]A makacsság, a kitartás, a képesség, hogy nehéz helyzetben is üldözzük az álmainkat, és azok álmait is megpróbáljuk elérni akik fontosak nekünk tesz minket jó emberré.[/i:3uhk95bg] Én is makacs vagyok. Ha nem az lennék, lehet, hogy sámán, mágus vagy akármi más lennék. Ami fontos nekünk, ami meghatároz minket, amellett akkor is kitartunk, ha tudjuk, hogy nem az a jó választás. Éppen ez az amit anyád nem tud megérteni, de mi úgy gondoljuk, hogy olykor az álmok, elvek, s sok minden más is fontos. Nem mindig a legjobbat kell választani.

- És ezért mondtam: Bármennyire is hiszek abban amit te is mondtál, [i:3uhk95bg]ésszel[/i:3uhk95bg] jó választás vagyunk egymás számára. És [i:3uhk95bg]tudjuk[/i:3uhk95bg] egymást szívvel szeretni. De tudjuk egymást szívvel szeretni mint [i:3uhk95bg]egy pár[/i:3uhk95bg], és [i:3uhk95bg]két testvér.[/i:3uhk95bg] Az eszem azt mondja, ha [i:3uhk95bg]egy pár vagyunk[/i:3uhk95bg], akkor vagyunk együtt a legtöbbet, ez a legokosabb, legjobb döntés. De a szívem azt mondja, [i:3uhk95bg]a te álmaid is fontosak[/i:3uhk95bg], és pont azért vagy olyan kedves nekem, mert éppen olyan makacs vagy mint én, és a brainlock ellenére fontosak voltak az álmaid, és fontosak azok akiket megszerettél. És nap mint nap azért küzdöttem, hogy én lehessek a legjobb B terv, hogy boldogan válassz, tudj szívb?l szeretni párként, ha B terv kell, és szívb?l szeress testvérként, ha el tudjuk érni együtt az álmaidat. De a szívnek sok vágya, sok elvünk, célunk, álmunk fontos. Ezért kellenek a barátok, testvérek akik számára fontosak az álmaid, de nem rózsaszín szemüvegen át nézik az aktuális kedvest.

- Anyád felel?s [i:3uhk95bg]választást[/i:3uhk95bg] kér t?led. És ha az eszedre hallgatsz, már megvan a választásod. És igen, tudnál szívvel szeretni, tudnál boldogan élni velem, ha erre megyünk tovább. És én is nagyon boldog lennék. [i:3uhk95bg]De én nem vagyok az anyád.[/i:3uhk95bg] Nem azt várom el, hogy az ésszel hozott döntésed mellé tedd oda a szívedet, bármennyire is könny? az. Még akkor sem, ha megtanultad, hogy menne az könnyedén. Engem az álmaid érdekelnek, mert szeretlek, és szeretném azt, ha az álmaidból lenne a legjobb választás. És akár fogadott tesóként, akár párként tartozunk össze, együtt ?zzük az álmainkat. Közösen, egymást segítve. Mert ez fontos. És mert nem adjuk fel könnyen.

- Láttad. Nem tartom, nem tartottam jó választásnak Jeffet. De azt is láttad, azt mondtam lehet neki adni esélyt, dolgozhatunk azon, hogy az legyen. De ehhez [i:3uhk95bg]szilárd[/i:3uhk95bg] elhatározásra kell építeni, és nem arra, hogy sem film, sem program, sem anyád egy mágusának illúziója nem mutatja meg, igenis tudnál engem szeretni. Mert a tudatlanságból könnyen csinál bárki tudást, de a szilárd elhatározás, az elvek fontosak. Nem tudom, hogy a tapasztalat, hogy tudnál szeretni szívvel is, úgy is mint párt, változtatott meg téged, vagy csak [i:3uhk95bg]kíváncsi vagy[/i:3uhk95bg], hogy politikus vagyok-e és ez a legjobb alkalom, hogy megnézd... De én tényleg arra vagyok kíváncsi ki van az álmaidban, hogyan leszel a legboldogabb. De azzal amit a program után mondtál [i:3uhk95bg]nagy örömet szereztél. [/i:3uhk95bg]Mert így, ha a tapasztalat akár virtuális akár valós elég ahhoz, hogy szívb?l is szeress, nem kell sem brainlock, sem personafix, akkor már a legrosszabb helyzetben is boldog leszel.

Itt fontos az impact teszt, erre karizmával dobok. Ha jó karmát égetve vehet? automatikus siker akkor megteszem, de sikertelen újradobására is költök ha kell, amíg van karma. Igyekszem úgy megoldani, hogy semmiképp se legyen visszautasítás... De azért, bár "játékosként" úgy gondolom a karakteremnek jobb lenne ha Azumi a párja lenne, ahogy eddig is mondtam neki a fogadott testvér (és Azumi álmainak megvalósítása) az A cél. És ez [i:3uhk95bg]láthatóan[/i:3uhk95bg] piszok fontos is.

More
13 years 2 months ago #4198 by Nyarlathotep
-"Az eddigiekért viszont most bocsánatot kell kérjek. Nem programoztam át magam, de kíváncsi voltam arra, hogy kihasználnád-e a lehet?séget. Persze gondolhattam volna, hogy nem fogod, de igazából most már látom, hogy miért nem fogod. Amit most mondtál, hogy akár rosszul választva is megtalálhatom a boldogságot, az igaz. Megtalálhatom, ha akarom és pont amit mondtál amiatt szerintem kötelességem téged választani, bárhogy is vélekedek a dologról. Id?vel biztosan meg fogom találni a boldogságot."

-"Szívvel mint testvért szeretni tudnálak, ha azt vesszük amit eddig próbáltál elmagyarázni, akkor akár a politikai házasságból is lehet szerelem. Bár nem akartam, hogy egyáltalán ide eljussak, bár szabadon, kellene választanom, most pont ez, amit szívb?l mondtál teszi a kötelességemmé azt, hogy téged válasszalak. Az is szívb?l jön, bár nem szerelem és nagyon sokat kell föladnom érte, de a kötelesség az, amiért az embernek az életét is föl kell adnia, akkor mi ehhez pár kislányos álom, nem? Most kész vagyok rá. Ha szeretnéd akkor most házasodjunk össze. Nem er?ltetem, ha te testvért akarsz látni bennem, akkor akként foglak szeretni, bár mint mondtam most úgy érzem ezért az önzetlenségért kötelességem hozzád menni ha engem akarsz, bár nem fogok addig élni, mint te és egy id? után bizonyára nagyon csúnya leszek melletted."

-"Szeretni szeretettel tudlak, de akkor is megmondtam, szerelemmel nem foglak tudni. Ha szerinted ez id? kérdése, akkor bizonyára foglak tudni. Nem tudom. Fiatal vagyok és tapasztalatlan. Jeffet pedig nyugodtan eldobom, ha erre kérsz. Látom, ugyan, hogy csak vesz?dségr?l van szó és kevés az esély a sikerre, de eddig azért ugyan szívesen vesz?dtem vele, hogy megértse, er?szakkal viszont semmiképpen nem akarom arra kényszeríteni, hogy csak azért is céges vezet? legyen bel?le. Biztosan neki is megvannak az álmai és szívesen kergetné azokat, engem meg maximum kipipálna a listáján. Bármennyire az álmom és bármennyire is kitartottam mellette a brainlock ellenére, te azt mondtad, hogy egyszer már eldobott. Szerinted vesz?djek vele egyáltalán, f?leg úgy, hogy téged kellene választanom? Igazából a dolog csak azon múlik, hogy mit akarsz bennem látni. Testvért eddig is tudtál volna, annak ellenére, hogy nem ismertelek, mert úgy kiálltál mellettem, de szépen beszélsz, és igazad is van. Eddig is az volt, csak én nem akartam azt az utat járni."

Csapat riadó!

More
13 years 2 months ago #4199 by TheElf
- Jeff még sok szempontból gyerek így nehezen tud küzdeni, azóta megváltozhatott, lehet akár viszonylag jó is. A Te álmod amit meséltél viszont nem csak Jeffr?l szólt. Nem is els?sorban arról szólt, hogy neked mi a legjobb, hanem elképzelted, hogy a gyermekeidnek mi a legjobb. Egy apára gondoltál, természetes nevelésre, és távol akarod tartani a gyermekeidet mindattól a rossztól amiben részed volt. Amikor azt mondtad nem tudnál szerelemmel szeretni egy n?t, de átprogramoznád magad, két okból is megrémültem. Az egyik, hogy nem szeretnélek elveszteni, egy átprogramozás pedig ezt jelentené. De nem ez volt a legrosszabb. Hanem az, hogy úgy érezted a szándék nem elég, program kell. Hogy nem önmagad, nem az akaratod, a saját döntésed korlátoz abban, hogy valakiket megszeress, hanem egy olyan kényszer, amit nem tudsz egyetlen döntéssel megváltoztatni. És mint a brainlock, ez a befolyás is elfedi, védi magát, sosem akarnál a tapasztalatod, az egyéniséged alapján dönteni. Nagyon megrémítettél, mi minden befolyás lehet még rajtad. De, ha sok fórum szerint a Brainlock is legy?zhet? fóbiák elleni kezeléssel...

- Az egyetlen megoldás a fóbia elleni eszköz. Ezek... Ezek furcsák. Azt mondjuk, nem hatékonyak, mert ki ne merne megsimogatni egy plüss egeret? Hát, az aki egy brainlock miatt fél az egerekt?l. De a fóbia kigyógyítható és a személyiség kerül el?térbe, onnan a saját tapasztalataid alapján magad döntesz. Ha már az átprogramozást említetted, akkor láttam esélyt arra, hogy megvédjelek kicsit önmagadtól, ha a legjobb fóbia elleni módszert keresem meg, ami brainlock ellen is m?ködne. Viszont egy normális ember saját elhatározásból hozott döntésére a beépített biztonsági funkciók miatt nem hat. De a lassú kondicionálás is kezelhet? vele.

- Ha a helyedben lennék, engem is vonzana Jeff, mert valamennyire öntörvény?, lázadó, és leginkább nem céges. És férfi, a természetes gyerekvállalás biztonságosabbnak t?nik mint a petricsésze. Retrovirális génterápia itt is van, de legalább nem összelegózott DNSt látsz. Viszont arra gondoltál, hogyha ?t választod, akkor Brainlockkal, pszichotróp jéggel, stb. ?t is cégessé alakítják? Hogy akkor lesz-e ereje, tudása, hogy a gyermekeidet megpróbálja hatékonyan védeni anyádtól? Ezért félek. Én máshogy tudnák gyerekeket védeni a befolyástól, DNS mérnökségt?l.

- Ha amikor az álmaidról beszéltél, csak a szerelemr?l, a mostani szívb?l jöv? választásról beszélnél, akkor nem Jeffnek adnék esélyt a változásra, hanem sok szerencsét és boldogságot kívánnék. De te a családról álmodsz. És úgy választani Jeffet, hogy "hát ? volt az egyetlen pasi akire vágyódhattál" és tiltott gyümölcs is, és szépen szembe áll azzal amit gy?lölsz, de nem tudod milyen férj, milyen apa lenne, nem tudod, hogy lavirozna a Renrakunál... Ott szólnom kell a veszélyr?l. Ha Jeff akarja és te is akarod, akkor megpróbálhatjuk kiképezni. De kell egy B terv. Bárki, férfi, n?, bárki, csak ne anyádék válasszák, mert ha átprogramoznak a választottjukhoz idomítandó akkor nem sok marad bel?led. És kell Jeffel szemben versenytárs, és a legkeményebb kiképzés amit csak el tud képzelni, vagy még annál is keményebb legalább kétszer.

- Hogy én házastárs szeretnék lenni, vagy testvér? Tudod, hogy ez nem fair kérdés? Hogy mennyire nem fair? Mert testvérként örülhetnék, hogy kereshetjük az igazi boldogságodat, az álmodat... De minden nap rettegnem kellene, mi az amit elkövet ellened anyád. Magam mellett biztonságban tudnálak, téged is, a gyermekeidet is. És nem sok olyan ember van akiben magamnál is jobban bízok. Így, ha nem akarok tehetetlenül félni ett?l, úgy, hogy a befolyásolható házastársad távol is tarthat, akkor meg kell kérnem a kezed. Erre a kérdésre, sem magam, sem miattad, sem a leend? gyermekeid miatt nem lehet más válaszom. Még akkor is, ha sosem akartam céges feleség lenni, és tudom, hogy téged meg taszít a petricsésze. Szóval ilyet légyszi ne kérdezz, hacsak nem te akarod, hogy gyorsan és komolyan megkérjem a kezed. Ennek a te döntésednek kell lennie.

More
13 years 2 months ago #4201 by Nyarlathotep
-"Itt gyereknek látod, de nem hiszem, hogy egy frontról iderendelt veterán akkora gyerek lenne. Egyesek az életüket bízták rá, annyira felel?tlen csak nem lehet, bár lehet hogy az, de ahhoz hogy ezt kiderítsem meg kellene tudnom, hogy akik rábízták az életüket azóta halottak-e. Valószín?leg nem. Ha így volna akkor Jeff nem itt volna, vagy volna egy haditörvényszéki vagy céges ítélet a kartonján, viszont azt nem láttam. Jeffel kapcsolatban viszont kénytelen vagyok rád hagyatkozni. Te sokkal jobb emberismer? vagy, ha meg katonákról van szó, akkor végképp jó ha rád hallgatok. Katonákkal eddig csak bokkenen keresztül volt komolyabb kapcsolatom. A másik dolog pedig az, hogy én kénytelen vagyok apára gondolni, hosszabb távra. Látod, csak ki akartunk tolni a szüleimmel és összeláncoltak minket. Bárki akivel megismerkedek így fog járni, akkor viszont szeretnék olyasvalakivel megismerkedni, akibe szerelmes tudok lenni és még akkor is marad valami, amikor annak az igazi lángoló szerelemnek vége. Én nem tehetem meg, hogy mondjuk hat-tíz fiúval járok, hárommal-néggyel komoly tapasztalatot szerzek és egyet választok."

-"Nem azt mondtam, hogy nem vagyok képes [I'm not able to], hanem hogy nem tudok , mert nem akarok. Soha nem is akartam, de kötelességb?l, azért mert ezt így kell [must és nem have to], megtenném, de ha nem is én lennék az teljesen, aki egy program után megmarad, azért az új Azumi úgy 80%-ban még mindig én volnék."

-"Úgy tudom, hogy azt meg mered simogatni, ahogy a papírvágót is meg mered fogni, s?t az igazi kést is, egészen addig, amíg ember ellen nem akarod használni. Azóta én is utánanéztem, már amennyire lehet. Az otthoni igazi dokumentumokhoz viszont nem tudtam hozzáférni."

-"Jó, te értesz a politikához és jobb pszichológus vagy, mint Jeff. Ki tudod számolni , hogy anyám mi mozgathatja, mit fog lépni. De az emberi tényez? ott is ott van és ha anyám közelében maradunk, akkor se te se Jeff nem tudjátok még magatokat sem megvédeni, nemhogy engem."

-"Basszus..." sóhajt föl Azumi. "Kicsit kisebb koromban az volt az álmom, hogy visszakerüljek a feudális Japánba a Tokugawa sogunátus idejére. Na ez most olyan és utálom. Én és a hatalmas szám. Ha tudtam volna, hogy megkapom, soha nem mondtam volna ki ilyet még magamban se."

-"Nézd, legszívesebben én úgy tennék, mint egy egyszer? amerikai lány. Tennék egy próbát és ha kijövünk, ha sikerül, akkor hosszas tervezés mérlegelés után talán Jeffet választanám. Fölöttem viszont egy diktátor ül aki azt diktálja nekem, hogy egyet válasszak egész életre. Ha nem tetszik, majd átprogramozzuk. Kénytelen vagyok úgy tapasztalat alapján felel?sséggel dönteni, hogy se tapasztalatom sincs, se másik választásom, mint bármely másik embernek. Nálam nem lehet egy hibát vagy egy ki nem derült emberi tényez?t megbocsátani. Rendben, elfogadom, mert muszáj, de ha gépként bánnak velem, ?k is gépként lesznek kezelve és amint lehet?ségem lesz meg fogom nyomni a kikapcsoló gombot. Addig viszont együtt kell játszanom velük, csak nekem nincsenek évszázadaim, mint neked. Én nem tudok id?vel korrigálni, vagy csak egyszer?en túlélni a hibás választást. Legszívesebben azt tenném amit mondtál, egyszer?en próbát tennék. S?t, ha megnézem a többi vezet? pozícióban lév? család lányait, ?k is próbálkoznak. Anyámnak van egyedül ekkora fels?bbrend?ségi komplexusa. Nála kell egyedül mindennek els?re sikerülnie és ha nem akkor programoz. Ha viszont ezzel kell együtt élnem mert még nem tehetek semmit, akkor ezzel fogok."

-"Ha csak a védelemért akarsz és nem azért mert halálosan szerelmes vagy belém, akkor adjunk egy esélyt Jeffnek. Sajnálom, hogy csak neki tudok. Biztosan annyi rendes srác van, akivel egyszer?en nem volt lehet?ségem sem megismerkedni, de ha csak ? van, akkor neki. ? legalább lehet?ségeihez mérten megpróbált segíteni, csak hát ugye neki meg a csillagok, illetve azok hiánya állta az útját."

Csapat riadó!

Time to create page: 0.256 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.